VELİLERİMİZE YÖNELİK

• SEMİNERLER:  Sene içerisinde farklı temalarda tüm velilerimize yönelik veli semineri düzenleriz. İhtiyaç görüldüğü taktirde yaş ve sınıf seviyelerine göre de ayrı seminerler veririz.  Özellikle 12.sınıf öğrencilerimizin velileri için üniversite sınavı, sınav kaygısı,sınav döneminde veliye düşen sorumluluklar konularında seminerler ve paylaşım toplantıları düzenleriz.
  • DÖKÜMANLAR: Velilerimizi her türlü bilgilendirmek ve geliştirmek amacıyla aylık olarak düzenli paylaşımlar, makaleler yayınlar ve önerilerde bulunuruz.
  • GÖRÜŞMELER: Velilerimizin bedensel ve ruhsal sağlıklarını öğrencilerimizi önemsediğimiz kadar çok önemsiyoruz. Bu nedenle sınıf rehber öğretmenlerimiz, rehberlik servisimiz düzenli olarak velilerle görüşmeler yaparak hem öğrencilerin akademik ve kişisel durumları hakkında bilgilendirirler hem de velilerimizin durumları ile yakından ilgilenirler.