UZAKTAN EĞİTİM

Pandemi süreciyle beraber uzaktan eğitimin önemi bir kez daha ortaya çıktı. Özel Çankaya Öztuna Norman Anadolu Lisesi olarak bu süreci titizlikle yürütüyoruz.

Uzaktan eğitim canlı olarak Zoom üzerinden yapılmaktadır. Güçlü altyapımız sayesinde öğretmenlerimiz dersleri HD kalitede anlatmaktadır. Uzaktan eğitim sürecinde öğrencilerimiz ile kurduğumuz anlık iletişim ağı sayesinde geri bildirimler ve sorunlar anında düzeltilmektedir. Online olarak öğrencilerimiz takipleri yapılmaktadır. Kaliteli video anlatımları ile öğrenciler desteklenmektedir. K12NET veli öğrenci bilgilendirme sistemi üzerinden ödevler verilip takibi en ince ayrıntısına kadar yapılmaktadır. Öğrencilerimizin yoklamaları titizlikle alınmaktadır. Öğrencilerimiz öğretmenlerimiz tarafından belirlenen deneme sınavlarını K12NET üzerinden online olarak yapıp anında değerlendirme sonucu almaktadırlar.