Teknolojik Altyapımız

Okulumuz teknolojiye önem veren ve son gelişmeleri takip etmektedir. Öğrencilerin kendilerini geliştirmeleri için sürekli teknolojik altyapıda güncellemeler yapmaktadır. Birkaç ülkede henüz yeni yeni kullanılmaya başlayan Smart Board etkileşimli akıllı tahta kullanılmaktadır. Her sınıfımızda Smart Board akıllı tahta mevcuttur. Ayrıca bu akıllı tahtaları daha da etkileşimli kullanılması adına içerisinde çeşitli ders materyalleri içeren özel programlar da bulunmaktadır.

Öğrencilerimiz okulumuzda bulunan bilişim sınıfımızda fiber hızında internet ile ödevlerini, sunumlarını, projelerini hazırlayabiliyorlar. Okulumuzda bulunan yazıcıları kullanarak bu projeleri çıktı olarak alabiliyorlar.

Ses yalıtımlı konferans salonumuzda bulunan projeksiyon ve HD kalitede ses sistemimiz ile seminerler, konferanslar, törenler, etkinlikler yapılmaktadır.

Okulumuzun her köşesi 7 gün 24 saat güvenlik kameraları ile kaydedilmektedir. Ve izlenmektedir.