Misyonumuz – Vizyonumuz

Gençlerimizi, özgün eğitim-öğretim anlayışımızla;

*Atatürk ilkelerine bağlı,

*Bilimsel düşünceyi kılavuz edinen,

*Sorumluluk sahibi, yaşamlarında mutluluk ve başarı dengesini sağlayabilen,

*Teknolojinin iyiye kullanımının farkında,

*Birlikte çalışmaya ve çalışılmaya uygun

*Ufka yürümek yerine ufuk açabilen

*Sanatsal farkındalığa ulaşmış

*Kendini ifade edebime yeteneği gelişkin

*Topluluk içinde davranış kurallarını içselleştirmiş

*Çevre ve yaşam konusunda saygı, sevgi bilincine sahip

*Ahlak normlarını ve evrensel insani değerleri hümanist bir yaklaşımla özümsemiş

*Kişisel hak ve sorumluluklarının bilincinde

*Milli ve evrensel kültürden haberdar ve bunlara saygılı

*Tercih edilen, Dünya vatandaşları olarak yetiştirmektir.

Misyonumuz:

Odağında öğrencinin yer aldığı, bilimi sevgiyle; sanatı kültürle harmanlayarak enerjisini ekip ruhundan alan, Cumhuriyet ilkelerinden evrensel değerlere ulaşan, ülke çapındaki saygın eğitim-öğretim kurumları arasında anılarak lider eğitim kurumu olmak yolunda sürekli bir çaba gösteren okul olmak…

EĞİTİM FELSEFEMİZ:

Milli ve evrensel değerleri modern eğitim sistemiyle entegre ettiğimiz okulumuzda;*Milli eğitim temel politikaların uygulanması paralelinde pedagojik bakış açısıyla, özgürlükçü ve evrensel düşüncelere önem verilerek, küçülen dünyanın geleceği ile ilgili olarak küresel hayallerin kurulması için motivasyon sağlanması. Özgür düşünen, sorgulayabilen, soru sorabilen, kendini ifade eden, milli, manevi ve ailevi değerlere önem veren, sosyal yönü gelişmiş, kültürel değerlere saygılı, sanatsal ruha sahip, sportif kabiliyetleri geliştirilerek barışçıl, sağlıklı, mutlu, sevgi dolu, disiplinli, düzenli yetiştirilmiş bireyleri akademik anlamda da en üst seviyelere ulaştırmak.

*Tecrübelerle motive edilmiş bir organizasyonun, kontrol mekanizması ile başarıları alışkanlık haline getirebilecek olan bir eğitim kurumu olmak

Felsefesini etkin kılmaktayız.