K12NET | Okul Yönetim Yazılımı

Okulumuz Özel Çankaya Öztuna Norman Anadolu Lisesinde K12NET okul yönetimi yazılımı kullanılmaktadır. K12NET, bir eğitim kurumunun ihtiyaç duyabileceği modülleri içinde barındıran, bir okul/dershane yönetim yazılım sistemidir. 19 Modülden oluşmaktadır. Dış dünyaya açılan personel portalı, öğretmen portalı, öğrenci-veli portalı olmak üzere 3 portaldan oluşmaktadır. Bu yazılım ile öğrenci, öğretmen, veli, personel etkileşim içerisinde olmaktadır.  K12NET okul yönetimi yazılımı uygulaması ile öğrenci notlarını, devamsızlıklarını, ödev durumlarını, takip edebilirsiniz. K12NET E-Okul ile senkronizedir. Öğrenciler, veliler, öğretmenler sisteme bir kez kaydedilir, tüm modüllerde bu temel bilgiler kullanılır. Öğrencilerin girmiş olduğu denemelerin puanlarını detaylı olarak takip edebilirsiniz. Öğrencinin almış olduğu etütleri detaylı şekilde görebilirsiniz.