Eğitim Programları Hakkında

*Sınıflarımız (MF/TM) 20 kişiliktir.

*Derslerimiz hafta içi 8:30-16:30 saatleri arasında yapılmaktadır.

*9 ve 10. sınıflarımız için ayda bir, 11. sınıflarımız için iki haftada bir cumartesi günleri; 12. sınıflarımız içinse her cumartesi 10.00-13.00 arasında tarama veya deneme sınavları yapılmaktadır. Sınav cevap anahtarları ve çözümleri öğrencilerimize sınav bitiminde verilmektedir. Sınav soruları gerek görülmesi halinde takip eden hafta içinde derslerde öğretmenlerimiz tarafından ayrıca çözülmektedir. 12. sınıf öğrencilerimize sınav konularının anlatımları en geç mayıs ayının ilk haftasında bitirilmektedir. Bu aşamadan sonra sınava kadar ger gün deneme sınavı yapılacaktır. Soru çözülmesi, pekiştirme ve sınav stratejisi çalışmaları gün boyu devam edecektir.

*Çalışma takvimi, sınav takimi ve sınav sonuçları velilerimiz özel olarak verdiğimiz K12net şifreleri ile K12net internet sitesinden veya mobil uygulamasından , MEB sınavlarını ise e-okul sistemi üzerinden takip edilebilmektedir.

*Öğrencilerimiz ilk dersten itibaren cep telefonlarını sınıflarındaki kilitli dolaba öğretmen gözetiminde bırakır ve son dersin bitiminde teslim alırlar. Gün içerisinde velilerimiz ve öğrencilerimiz acil haberleşme ihtiyaçları için kurum telefonlarını kullanabilirler.