Eğitim Anlayışımız

Milli ve evrensel değerleri modern eğitim sistemiyle entegre ettiğimiz okulumuzda;
* Milli eğitim temel politikaların uygulanması paralelinde pedagojik bakış açısıyla , özgürlükçü ve evrensel düşüncelere önem verilerek, küçülen dünyanın geleceği ile ilgili olarak küresel hayallerin kurulması için motivasyon sağlanması. Özgür düşünen, sorgulayabilen, soru sorabilen, kendini ifade eden, milli, manevi ve ailevi değerlere önem veren, sosyal yönü gelişmiş, kültürel değerlere saygılı, sanatsal ruha sahip, sportif kabiliyetleri geliştirilerek barışçıl, sağlıklı, mutlu, sevgi dolu , disiplinli, düzenli yetiştirilmiş bireyleri akademik anlamda da en üst seviyelere ulaştırmak.
*Tecrübelerle motive edilmiş bir organizasyonun, kontrol mekanizması ile başarıları alışkanlık haline getirebilecek olan bir eğitim kurumu olmak felsefesini etkin kılmaktayız.