DENEME SINAVLARI

12. sınıf öğrencilerine, YKS sınavlarına en iyi biçimde hazırlanmalarını sağlamak, deneyim kazandırmak amacı ile ÖSYM tarafından bildirilen sınav tarihinden en az bir ay öncesine kadar her hafta cumartesi günü deneme sınavı uygulanır. Bu tarihten sonra üniversite sınavına kadar her gün en az bir tane TYT ve AYT sınavı dönüşümlü olarak uygulanır. Bu süreçte, öğretmenlerimiz hem deneme sınav sorularını çözerler hem de tekrar edilmesi gereken konular var ise gün içerisinde tekrar dersleri yaparlar. Deneme sınavları zümreler tarafından işlenen konular dikkate alınarak seçilir ve TYT – AYT niteliğine uygun olarak hazırlanır. Bu sınavlara katılım zorunludur. Herhangi bir nedenle sınava katılmayan öğrenci hakkında velisi tarafından kurumumuza bilgi verilmelidir. 11. sınıf öğrencilerine, iki ayda bir konu tarama niteliğinde zümreler tarafından işlenen konular dikkate alınarak TYT ve AYT sınavına uygun olarak hazırlanan deneme sınavları yine cumartesi günleri kurumumuzda uygulanır. Bu sınavlara katılım zorunludur. Herhangi bir nedenle sınava katılmayan öğrenci hakkında velisi tarafından kurumumuza bilgi verilmelidir.