Ödüllerimiz

Artistik Buz Pateni Halloween Cup Yarışmasında Altın Madalya

Artistik Buz Pateni Halloween Cup Yarışmasında öğrencimiz Başar OKTAR, genç erkeklerde altın madalyanın sahibi oldu.

Türkiye Eskrim Şampiyonası Gençler Kategorisi Kılıç dalında Derece

Öğrencimiz Azra KESKİN Türkiye Eskrim Şampiyonası Gençler Kategorisi Kılıç dalında Lisanslı olarak sporcusu olduğu Anka spor Kulübü adına dereceye girerek uluslararası müsabakalara Kulübü adına katılmaya hak kazanmıştır.

Ankara Okul İl müsabakaları Karate branşı Ankara Şampiyonu

Ankara Okul İl müsabakaları Karate branşı genç kızlar Kata dalında okulumuz 10.sınıf öğrencisi İdil Belemir Ermumcu yaptığı 3 gösteri maçında da rakiplerini yenerek Ankara Şampiyonu olmuştur.

Okul Sporları Genç kız Karate müsabakaları Türkiye grup elemeleri Birinciliği

14-16 Şubat tarihlerinde Giresun ilinde organize edilen Okul Sporları Genç kız Karate müsabakaları Türkiye grup elemeleri yarışmasında okulumuz 10.sınıf ögrencilerimizden İdil Belemir ERMUMCU Kata dalında birinci olarak 10 Mart ‘ta Balıkesir’de yapılacak Türkiye Şampiyonasında okulumuzu temsil etmeye hak kazanmıştır.

Artistik Buz Pateni Birinciliği

11. Sınıf öğrencilerimizden Başar OKTAR, 13-16 şubat tarihleri arasında Bulgaristan’da düzenlenen Artistik buz pateni şampiyonası Uluslararası Sofia Kupasında birinci olmuştur.